Școala Dimacheni

0231 619 506

Telefon

Str. Preot Gheorghe Ciomartan, Nr. 38

Adresă

scoaladimacheni@yahoo.com

Email

Școala Gimnazială Nr. 1 Dimăcheni

Activități

Sâmbătă, 25.03.2023, a avut loc etapa județeană la Atletism ONSS unde școala noastră a participat cu un efectiv de 10 copii. Elevul Lăcătușu David din clasa a IV-a a obținut mențiune la proba de alergare - viteză /50m. Felicitări tuturor copiilor pentru participare!

Program artistic,, De ziua ta, mămico!", prezentat de elevii clasei a V-a, cu ocazia zilei de 8 Martie.Coordonați de către doamna dirigintă, prof. Lupu Elena, elevii au recitat poezii și au interpretat cântece închinate mamei. Au prezentat sceneta,, Păcală și negustorul", de Ion Creangă. La finalul programului, elevii au oferit mamelor felicitări confecționate de ei.

"Copacul meu în straie de mărțișor", ediția a V-a.

16.02.2023-Simulare de evacuare în caz de cutremur.

Elevii, preșcolarii și profesorii Școlii Gimnaziale Nr.1 Dimăcheni - PJ au fost astăzi evacuați din unitatea de învățământ. Totul a fost doar un exercițiu tematic organizat de domnul profesor Barabasa Valentin-responsabil al Comisiei de securitate și sănătate în muncă și pentru situații de urgență la nivelul școlii. Activitatea a urmărit formarea unui comportament adecvat care să le asigure participanților un grad ridicat de siguranță și protecție în caz de seism, context în care elevii au aflat care sunt regulile de comportare și măsurile de protecție ce trebuie adoptate în timpul producerii cutremurului și după ce mișcarea seismică a trecut.

Sari la conținut